Normal_examen34566

Uitzendbureau 65plus en Studentalent hebben deze week officieel de gunning gekregen voor het leveren van personeel voor tentamensurveillance aan de Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam. HvA-UvA schreef een aanbesteding uit voor de levering van tentamensurveillanten. Zustermaatschappijen Uitzendbureau 65plus en Studentalent bundelden hun krachten en schreven gezamenlijk in. Dit meldt studentalent. 

De hogeschool en de universiteit hebben een raamovereenkomst met een looptijd van 3 jaar en een mogelijkheid tot verlenging van tweemaal 2 jaar afgesloten met de uitzendbureaus 65plus en Studentalent. Randstad en Adecco zijn eveneens als contractpartij geselecteerd.

Casper Venema, Directeur Studentalent: "De gunning van deze aanbesteding is een belangrijke bevestiging van de kracht van onze dienstverlening op het gebied van surveillancediensten. Onze doelgroep, zowel studenten als senioren, is bij uitstek geschikt voor deze taak. De samenwerking tussen Uitzendbureau 65plus en Studentalent zal hierdoor een mooie impuls krijgen die ook voor andere onderwijsinstellingen interessant is."

© Nationale Onderwijsgids