Logo_hanze

De Hanzehogeschool Groningen startte in 1988 als de eerste Nederlandse hogeschool met een International Business School; de opleiding International Business & Management Studies (IBMS).  Nu, ruim 25 jaar later, zijn er landelijk veertien gelijkwaardige opleidingen IBMS. Op vrijdagmiddag 7 februari viert IBS het lustrum uitgebreid met een symposium en een feest.

De International Business School groeide in de afgelopen 25 jaar uit tot een School met ruim 1.400 studenten, afkomstig uit meer dan 40 landen.  Docenten ( 17 nationaliteiten!) hebben een internationale achtergrond. Naast het bachelor programma heeft IBS ook twee Masteropleidingen: Master International Business Management en de Masters in Business Administration (MBA). IBS onderscheidt zich op de gebieden Internationaal Ondernemen, Intercultureel Management, New Economic Realities, Asian Business Strategies en Sustainable Finance.
 

Alumni, partners uit het werkveld, studenten en medewerkers zijn van harte welkom vanaf 15.00 uur. Het inhoudelijke thema Preparing Professionals for a Rapidly Changing World staat in de lustrumviering centraal. IBS richt haar blik daarmee vooruit naar de toekomst, om studenten voor te bereiden op een internationale carrière in een snel veranderende wereld. Geïnteresseerden kunnen het programma bekijken en zich aanmelden via: www.hanze.nl/ibs25.