Normal_haagse_hogeschool

DEN HAAG – Voor het vijfde achtereenvolgende jaar zal de opleiding Small Business & Retail Management (SBRM) van De Haagse Hogeschool vertegenwoordigd zijn tijdens de Drie Dwaze Dagen 2012 van de Bijenkorf in Den Haag. De grootste retail campagne van Nederland maakt onderdeel uit van het lesprogramma van de opleiding.

60 eerstejaars studenten van de opleiding SBRM ondersteunen vandaag en morgen de verkoopteams op vrijwel alle afdelingen van het filiaal op de Grote Marktstraat. Vooraf krijgen de studenten een informatiebijeenkomst door het management van de Bijenkorf. Daarna neemt de groep een kijkje achter de schermen en volgen zij een college verkooptechnieken op locatie.

Voor de opleiding is deze jaarlijkse ‘ministage’ van groot belang. Enerzijds staan de studenten van de opleiding op het punt om een keuze te maken voor een specialisatie in hetzij small business, hetzij retail management. Door mee te werken aan de Drie Dwaze Dagen krijgen de studenten een beter beeld van wat retail management nou echt inhoudt.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen