Normal_olympische_spelen_logo

AMSTERDAM - Eén student en vier voormalige studenten van hogeschool Inholland nemen deel aan de Olympische Spelen in Londen. De meesten van hen komen deze week nog in actie. Daarover bericht de website van Inholland.

Atlete Kadena Vassell (vierdejaarsstudent HLO Biochemie) verschijnt donderdagavond aan de start van de kwalificaties voor de 4 x 100 meter estafette. In juni won zij de Inholland Topsportprijs 2012. Ook Patrick van Luijk (oud-student Integrale Veiligheid) mag zich bewijzen op de 4 x 100 meter estafette. Vrijdagavond wachten voor hem en zijn collega-hardlopers de kwalificaties.

Zeilster Marcelien Bos-de Koning zeilt vandaag met haar teamgenoten de kwartfinale tegen het sterke Australië. Voor voetballer Nordin Amrabat (oud-student Management, Economie en Recht) zitten de Olympische Spelen er echter op. Met het voetbalteam van Marokko werd hij uitgeschakeld in de groepsfase.

Hockeyster Kim Lammers (oud-studente Pedagogiek) lijkt de meeste kans op een gouden medaille te hebben. Met het dameshockeyteam van Nederland speelt zij morgenavond de halve finale.

 

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres