N-termen bekend voor derde tijdvak centrale examens

Vandaag zijn de N-termen bekend gemaakt voor het derde tijdvak van de centrale examens. Daarmee kunnen scholen de uitslag van de eindexamens bepalen. Leerlingen in het vmbo, havo en vwo die hun papieren examens hebben afgerond in het derde tijdvak, horen vandaag van hun school of de vlag uit kan. Dat meldt het College voor Toetsen en Examens. 

Daarmee sluiten we een bijzonder en uitdagend examenjaar af; met net als vorig jaar drie tijdvakken in plaats van twee. Een periode die veel vroeg van leerlingen, scholen, docenten vanwege de wisselingen tussen het onderwijs fysiek op school en online. Voor alle leerlingen die hun examens gehaald hebben: gefeliciteerd met deze mooie prestatie, en veel succes met je vervolgopleiding!

Vmbo basis en kader 

Op 22 juli is de afsluiting van de examenperiode voor de leerlingen van vmbo basis en kader die hun examens flexibel en digitaal hebben afgelegd. Ook hen willen we hierbij complimenteren met het harde werk en de prestaties in dit bijzondere examenjaar.

Staatsexamens 

Ook veel van de kandidaten die via de staatsexamens hun diploma willen halen, moeten nog examen doen. Wij wensen hen veel succes!

Door: Nationale Onderwijsgids