Felicitaties van het LAKS voor geslaagde vmbo-basis en -kader leerlingen

Scholierenvereniging LAKS feliciteert alle eindexamenkandidaten uit het vmbo-basis en -kader die na hun digitale examens vandaag horen dat ze geslaagd zijn! Na een spannend eindexamenjaar én een zenuwslopende week langer wachten dan de andere scholieren, is dan ook eindelijk de uitslag daar voor de basis- en kaderleerlingen. Voor de geslaagden hangt de vereniging de vlag uit en voor de leerlingen die toch nog iets moeten herkansen duimt het LAKS mee. Dat meldt het LAKS.

De vereniging begrijpt dat het langere wachten op de uitslagen voor de meeste leerlingen frustrerend was. Voorzitter Iben Maas: “De uitslag nog niet weten als bij velen de vlag wel al uithangt, is balen.” Daarom pleit het LAKS voor één gelijke vlaggendag voor alle eindexamenleerlingen volgend jaar.

Tweede tijdvak 

Afgelopen maandag begon ook het tweede tijdvak voor kandidaten in vmbo-gl/tl, havo en vwo, die of hun examen gespreid hebben gepland of opgaan voor een herkansing. De Eindexamenklachtenlijn is gedurende dit tijdvak 24/7 open via www.examenklacht.nl en telefonisch te bereiken voor examenklachten van maandag tot en met donderdag van 10-17 uur op 030-7900910.

Voor leerlingen die spreiden of staatsexamens maken duurt het nog even voor de uitslag er is, en ook voor hen duimt de scholierenvereniging nog even!

Vakantie 

Het LAKS wenst iedereen die nog even moet succes en iedereen die geslaagd is, een fijne en welverdiende vakantie! 

Door: Nationale Onderwijsgids