Meester Jesper signeert zijn eigen boek op Station Den Haag Centraal

Meester Jesper komt zaterdag 2 april tussen 11.00-12.00 uur langs bij dé nieuwe lees- en cadeauwinkel Relay op het Station Den Haag Centraal. Hij zal zijn boek Het ultra coole Meester Jesper boek signeren én deelt natuurlijk zijn tips & tricks uit het boek. Dat meldt Lagardère Travel Retail the Netherlands B.V.

Het ultra coole Meester Jesper boek is het boek van de razend populaire TikTokker Meester Jesper. Naast TikTok-held is Meester Jesper leraar van groep 7/8 en deelt hij via de sociale media app korte video’s met ezelsbruggetjes zoals ‘t sexy fokschaap, geeft hij leertips en doet hij dansjes na die populair zijn op TikTok. Door de deze tips & tricks heeft hij al ruim een half miljoen volgers op TikTok en kijken niet alleen kinderen naar zijn video’s maar ook ouders, omdat de video’s naast grappig ook educatief zijn.

Winkelconcept op treinstations 

Relay is hét nieuw lees- en cadeauwinkel concept, dat onlangs op het treinstation van Den Haag haar deuren opende. Het nieuwe winkelconcept is de afgelopen maanden uitgerold op verschillende treinstations door heel Nederland waaronder Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal, Breda en Delft. Relay is onderdeel van Lagardère Travel Retail.

Door: Nationale Onderwijsgids