Normal_afbeelding_nat_onderwijsgids_273x200_px

Collega’s die jarig zijn, al 10 jaar in dienst zijn, afscheid nemen van het bedrijf, ziek zijn, getrouwd zijn, verhuisd zijn of collega’s die gewoon even een schouderklopje verdienen, er zijn zoveel momenten om je collega’s een passend cadeau te geven. Maar wat is leuk om aan hen te geven? Met een VVV Cadeaukaart maak je echt iedereen blij! Hieronder lees je hoe en waarom!

Heel veel bestedingspunten

Wil je een cadeau geven met een wereld aan mogelijkheden voor jouw collega’s, dan geef je de VVV Cadeaukaart. Jouw collega’s kunnen ermee terecht bij tienduizenden fysieke winkels en meer dan duizend webshops! Denk aan bekende fysieke winkels als de Bruna, Hema, Primera, Blokker, Dille & Kamille en Rituals, maar ook aan lokale winkels. Populaire webshops waar ze de VVV Cadeaukaart kunnen besteden zijn Zalando, Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, vtwonen en ICI Paris XL. Kortom, je collega’s kunnen er alle kanten mee op!

In delen te besteden

Daarnaast is het saldo op de VVV Cadeaukaart in delen te besteden. Kunnen je collega’s een deel van het saldo gebruiken voor een product dat ze willen kopen, dan is dat prima. Het resterende saldo kunnen ze dan op een later moment nog besteden. In de webshop van VVV Cadeaukaarten kunnen je collega’s bovendien op elk moment het saldo checken van hun VVV Cadeaukaart om te achterhalen hoeveel saldo ze nog te besteden hebben.

Lokale economie

Naast de landelijke ketens kunnen zij met de VVV Cadeaukaart ook bij vele winkels in de buurt terecht. In de Besteedzoeker van VVV Cadeaukaarten kunnen zij bijvoorbeeld zoeken op plaatsnaam om zo de winkels bij hen in de buurt te vinden. Daarnaast kunnen je collega’s met de VVV Cadeaukaart óók bij lokale horecagelegenheden en de vrijetijdssector terecht! VVV Cadeaukaarten probeert op deze manier haar steentje bij te dragen aan de lokale economie en dit doe jij als gever van de kaart ook!

WKR

Verder valt de VVV Cadeaukaart onder de werkkostenregeling (WKR). Via de werkkostenregeling (WKR) kan je als werkgever onbelaste vergoedingen aan je docenten geven. Voor 2020 en 2021 is de vrije ruimte extra verhoogd als crisismaatregel tijdens corona. Blijft het totale bedrag onder de 3% van de eerste €400.000 van de loonsom van alle medewerkers samen? Dan mag je dat onbelast als vergoeding geven.

Ontzorgen

Tot slot, ben je op zoek naar een cadeau dat écht van jullie is, zoals de VVV Cadeaukaart in jullie eigen huisstijl? Dan ben je bij VVV Cadeaukaarten aan het juiste adres. Hiervoor bieden zij maatwerk aan. Wil je de cadeaukaarten thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk met de speciale VVV Bezorgservice. Samen met de Nationale Onderwijsgids ontzorgt VVV Cadeaukaarten jullie maar al te graag!

Mocht je vragen hebben over de VVV Cadeaukaart of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met het Sales team van VVV Cadeaukaarten!

Door: Nationale Onderwijsgids / VVV Cadeaukaarten