Denk mee over de centrale examens in coronatijd op het digitale schoolplein

Vanaf vandaag is het ‘digitale schoolplein’ van het College voor Toetsen en Examens (CvTE) heropend. Een plek voor docenten en examensecretarissen om elkaar en het CvTE online te ontmoeten en het gesprek over de centrale examens in het voortgezet onderwijs te voeren. Dit meldt het CvTE.

Als docent en/of examensecretaris kun je behoefte hebben om ideeën uit te wisselen over de afname van de centrale examens tijdens deze coronacrisis. Daarom heeft het CvTE vandaag het digitale schoolplein ‘denkmee.cvte.nl’ heropend.
 
Het platform is een plek waar mensen elkaar digitaal ontmoeten om hun mening te geven, ervaringen te delen of van gedachten te wisselen over de centrale examens. Het CvTE gebruikt dit platform als ruimte om vragen over de centrale examens te bespreken. Daarnaast kunnen deelnemers ook zelf een discussie starten over een onderwerp dat hen bezighoudt.
 
De inbreng die het CvTE via dit platform ontvangt, kan daar waar mogelijk gebruikt worden om onze uitvoeringspraktijk aan te passen aan de wensen die bij docenten en examensecretarissen leven. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids