Kamer vraagt (onderwijs)organisaties ervaringen met coronamaatregelen te delen

De ontwikkelingen rondom het coronavirus staan boven aan de agenda van de Tweede Kamer. De maatregelen van het kabinet hebben gevolgen voor iedereen, maar zeker ook voor bedrijven, organisaties en instellingen. Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie? Deel de ervaringen van uw organisatie uiterlijk zondag 26 april 2020 met de vaste Kamercommissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Gebruik het webformulier dat in dit nieuwsbericht wordt genoemd. Dit meldt de Tweede Kamer.

De Tweede Kamer controleert het kabinet, oftewel de ministers en staatssecretarissen. De commissie VWS wil de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus kunnen beoordelen. Ook nu er afgelopen dinsdag meer duidelijkheid is gekomen over nieuwe en bestaande maatregelen voor de komende periode. Daarom vraagt zij organisaties informatie te leveren. Of uw bedrijf, instelling of organisatie nu actief is in de zorg, het onderwijs, als sociale partner, of in een andere sector, alle bijdragen zijn welkom.
 

Graag uw schriftelijke bijdrage via webformulier

De Kamer ontvangt vaak mensen en organisaties die hun visie op een onderwerp komen geven. Omdat het gebouw nu gesloten is voor bezoekers, vraagt de commissie VWS bedrijven, organisaties en instellingen via internet hun mening te geven. Welke gevolgen hebben de coronamaatregelen voor uw organisatie? Wat wilt u de Kamer daarover vertellen? Als vertegenwoordiger van een organisatie kunt u uw antwoord op deze twee vragen kwijt via een webformulier. U kunt voor beide antwoorden maximaal 200 woorden (dus in totaal 400 woorden, oftewel ongeveer 1 A4'tje).
 

Wat doet de commissie met uw inbreng?

De commissie VWS verzamelt alle bijdragen, bundelt ze en publiceert ze op deze website (Tweedekamer.nl). Inzendingen worden dus openbaar en bij elke inzending wordt de naam van de organisatie vermeld. Kamerleden uit de commissie lezen de bijdragen en kunnen die gebruiken in de debatten over de coronamaatregelen. U kunt alleen een bijdrage leveren uit naam van uw organisatie; persoonlijk of anoniem bijdragen is niet mogelijk.