Examenbundel helpt docent en klassen met examenpakket

Examenvoorbereiding van ThiemeMeulenhoff biedt scholen kosteloos examenpakketten aan. Met het beschikbaar stellen van de uitgaven voor examenvoorbereiding wil de uitgeverij docenten en leerlingen te hulp schieten bij de schoolexamens. Dit meldt ThiemeMeulenhoff.

Nu dit schooljaar geen centrale examens worden afgenomen, richten leerlingen en docenten zich op het zo goed mogelijk doorlopen van de schoolexamens. ThiemeMeulenhoff, uitgever van Examenvoorbereiding, wil docenten en hun examenklassen ondersteunen in deze periode. Tussen alle coronamaatregelen door, moeten de leerlingen hun schoolexamens tot een goed einde zien te brengen om zo hun VO-diploma te halen. 
 
Nu de centrale eindexamens komen te vervallen, worden de boeken van Examenbundel gebruikt als hulpmiddel bij het voorbereiden op de schoolexamens. Zo biedt Examenbundel oefenvragen per onderwerp en wordt er aandacht besteed aan het effectief maken van examens. Docenten kunnen op hun beurt inspiratie en ondersteuning halen uit de uitgaven van Examenvoorbereiding en die inzetten bij het ontwikkelen van de schoolexamens. Daarom stelt uitgever ThiemeMeulenhoff de uitgaven nu kosteloos ter beschikking. Inmiddels hebben bovenbouwcoördinatoren en leermiddelencoördinatoren informatie ontvangen over de bestelmogelijkheden. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids