Normal_huiswerk__begeleiding__uitleg__studenten__vo__mbo__hbo__docent

Tussen 13 en 24 mei zullen de functiebeschrijvingen van onderwijsondersteunende functies onderzocht worden, omdat het onderwijs altijd in ontwikkeling is. De PO-Raad organiseert bijeenkomsten om over de beschrijvingen te praten. Dit meldt AVS.

De functiebeschrijvingen van conciërges, onderhoudsmedewerkers, intern begeleiders, stafmedewerkers, adviseurs, secretaresses, administratief medewerkers, pedagogisch medewerkers en leraarondersteuners in het primair onderwijs zal worden onderzocht. 
 
Dit jaar hebben reeds diverse onderzoeken plaatsgevonden naar de functiebeschrijvingen van directeuren, adjunct-directeuren, onderwijsassistenten, logopedisten, gedragswetenschappers, psychologen en orthopedagogen in het primair onderwijs. De resultaten van deze onderzoeken worden besproken tijdens cao-onderhandelingen. 
 
Medewerkers die werkzaam zijn in genoemde functies worden opgeroepen mee te praten over hun functiebeschrijving. Er wordt besproken of de huidige voorbeeldbeschrijving nog aansluit bij de taken en verantwoordelijkheden van de functie. Meer informatie is te vinden op: https://www.poraad.nl/webformulier/denk-mee-over-jouw-functiebeschrijving
 
Door: Nationale Onderwijsgids