Logo_7dde8627-92c5-11dc-87b4-f9e05f5883ec
Als onderwijsbestuurder staat u voor goed onderwijs. Onderwijs dat leerlingen optimaal voorbereidt op hun toekomst. Echter, de omgeving waarin u uw ambities realiseert, is veeleisend, complex en in beweging. U heeft te maken met toenemende verantwoordelijkheden en met hooggespannen verwachtingen van samenleving, politiek en ouders. De roep om innovatie, transparantie en kostenbeheersing lijkt steeds groter te worden. Dagelijks ervaart u dat besturen een werkwoord is dat veel van u vraagt.

In uw werk wordt u voortdurend geconfronteerd met dilemma’s die u moet oplossen. Speciaal voor onderwijsbestuurders ontwikkelde de CED-Groep een leergang gericht op professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. U ontmoet inspirerende sprekers, reflecteert op de dilemma’s die u in uw werk tegenkomt en wordt gevoed met nieuwe inzichten en ideeën. De leergang bestaat uit een startbijeenkomst en drie meetings van elk twee dagen.

Het rijkgeschakeerde programma biedt u een boeiende mix van verrijking, verbreding, verdieping en ontspanning. U staat zelf centraal; u brengt en haalt wat ú wilt en beslist zelf welk inzicht leidt tot een andere aanpak van uw eigen dilemma’s. Aan deze leergang kan daarom slechts een selecte groep bestuurders deelnemen. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van ieders inbreng en de mogelijkheden voor verdieping en reflectie.

Meer informatie op www.cedgroep.nl

(Dit is een advertorial)