Normal_werken_typen_bloggen_studeren_laptop_computer_freelance_zzp

Digitale mogelijkheden worden binnen het onderwijs nog onvoldoende benut. En dat terwijl online toepassingen het werk van docenten en het contact met hun studenten enorm kan vereenvoudigen. Het onderwijs digitaler maken, hoeft niet in de klas te beginnen. De gemiddelde docent besteedt bijna de helft van zijn tijd aan andere dingen dan lesgeven. Tijd die wordt gebruikt om toetsen na te kijken, lessen voor te bereiden of de leerlingadministratie bij te werken. De eerste winst om sneller en efficiënter te werken, wordt hier behaald. In de nieuwe whitepaper van Sogeti wordt dieper ingegaan op de vraag hoe de digitale werkplek communicatie en samenwerking in het onderwijs kan bevorderen. 

Wat komt er zoals aan bod in deze gratis whitepaper?

  • Een visie op het onderwijs in de 21ste eeuw en elf essentiële vaardigheden voor student en docent
  • Een aanpak waarbij docenten en studenten centraal komen te staan bij digitalisering, in plaats van eerst te kijken naar technologie
  • Voordelen die behaald kunnen worden door slimmer samen te werken
  • De wijze waarop je als onderwijsinstelling kunt starten met een ‘Smart Workplace’

Wil je weten hoe de digitale werkplek communicatie en samenwerking in het onderwijs bevordert? Download op www.technologie-onderwijs.nl de praktische en visionaire whitepaper op basis van ervaringen van Sogeti in het onderwijs. 

(Dit is een advertorial van Sogeti)