Normal_flag-3130435_960_720

De Studiereis Gezonde School bezoekt in 2018 Noorwegen. Met een uitgebalanceerd programma biedt de reis een kijkje in de keuken van het Noorse onderwijssysteem, dat bekend staat om haar hoge niveau. Dit meldt Gezonde School.

Tijdens de studiereis bezoeken de deelnemers een aantal scholen die bekend zijn met de Gezonde School-aanpak. Ook zijn er ontmoetingen met landelijke organisaties en onderzoekers die met innovatieve aanpakken van gezondheid in het onderwijs bezig zijn. Op die manier worden de deelnemers in een kort tijdsbestek wegwijs gemaakt in de verschillen tussen Noorwegen en Nederland met volop mogelijkheden om met Noorse experts en vakgenoten kennis en ervaringen uit te wisselen.

De studiereis is van zondag 23 tot en met donderdag 27 september naar de provincies Østfold en Telemark in Noorwegen. Iedereen die iets heeft met de Gezonde School-aanpak kan zich aanmelden. Er is plek voor maximaal 45 deelnemers. Gegadigden die zich voor 1 juni aanmelden ontvangen een vroegboekkorting. Meer informatie over de studiereis op www.studiereisgezondeschool.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids