Normal_kerstpakket

De kerst laat nog even op zich wachten, maar dit voorjaar is het ideale moment om je kerstpakketten vast te bestellen. Zo hoef je jezelf daar de rest van het jaar geen zorgen om te maken. Helemaal fijn natuurlijk als je het kerstpakket liever tijdens de zomerweken, of een leuk evenement uitdeelt. Een blijk van waardering hoeft natuurlijk niet perse met kerst gegeven te worden.

Het is niet gemakkelijk om ieder jaar maar weer met originele kerstpakketten voor de dag te komen. De ene drinkt geen alcohol, de ander eet weer geen vlees. Het is daarom ook niet onverstandig om er op tijd wat aandacht aan te besteden. Om de tijd wat efficiënter te besteden hebben we een aantal kerstpakket ideeën voor leraren op een rijtje gezet. Hoef je enkel en alleen nog maar uit te kiezen. Kun je op tijd je kerstpakket bestellen en je aandacht weer richten op andere belangrijke zaken.

    1. Een landen thema

In een pakket met een landen thema vind je van alles wat. Zo zal een Italiaans pakket bijvoorbeeld vol zitten met traditionele Italiaans kruiden, specerijen en producten. Gecombineerd met een lekkere fles wijn en heerlijke olijfolie. Of misschien is een Oosters, Aziatisch of Hollands pakketje meer in de smaak van je medewerkers? Je kan er in ieder geval alle kanten mee op en iedere medewerker kan er met het hele gezin van genieten.

    2. Een fair trade pakket

Bij een fair trade pakket weet je van alle producten dat de producent hier een eerlijke prijs voor gekregen heeft. In de tegenwoordige trend van bewustzijn een maatschappelijke betrokkenheid is dit natuurlijk een heel verstandige keuze. Niet alleen zit er van alles in wat de medewerkers blij maakt, je laat er ook meteen mee zien dat ook jij maatschappelijk bewust bezig bent.

    3. Een biologisch pakket

In een biologisch pakket zitten natuurlijk tal van biologische producten. Wederom een kerstpakket dat enorm aansluit op de tegenwoordige trend van bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid. Naast een biologisch pakket kun je ook voor een duurzaam pakket kiezen. Dezelfde gedachte maar net een andere insteek.

    4. Een welness pakket

Wellicht iets interessanter voor de vrouwelijke medewerkers dan voor de heren, maar een welness pakket doet het over het algemeen goed bij de ontvanger. Verschillende welness producten voor huid, haar en handen geven de ontvanger alles wat nodig is voor een heerlijk avondje welness. Een pakketje waarmee je medewerker even lekker kan genieten van een momentje voor zichzelf.

(Deze ideeën worden mogelijk gemaakt door kerstpakkettenkiezer.nl)