Normal_robbert-image-trainingsaanbod

Beeckestijn Business School heeft een groot aantal trainingen in haar portfolio. Van Online Crisiscommunicatie en SEO tot Video Marketing.

Wil je jezelf in een korte tijd bijspijkeren op een specifiek onderwerp? Misschien zijn een van onze nieuwe trainingen dan wat voor jou! Bekijk het volledige aanbod op onze website: www.beeckestijn.org. Hieronder lichten we een aantal trainingen voor je uit:

E-mailmarketing – driedaagse training

Je leert een van de belangrijkste digital marketing instrumenten goed in te richten en te managen. Je leert veel over gebruik van teksten en afbeeldingen, selecteren van doelgroepen, testen en het verhogen van de effectiviteit van je e-mailmarketing resultaten. Je past de geleerde theorie ook direct toe in de praktijk.

Conversie Optimalisatie – ééndaagse training

Tijdens de training Conversie Optimalisatie leer je hoe je de conversie van je website kunt verbeteren. Je leert niet alleen theorie, maar past deze theorie ook meteen toe in de praktijk. Zo maak je meteen al een eerste slag met het verbeteren van de performance van jouw website!

Online Crisiscommunicatie – tweedaagse training

Tijdens deze tweedaagse training leer hoe je een (online) crisis optimaal managet. Je leert jouw crisisorganisatie en aanpak te optimaliseren en toekomstbestendig te maken voor het huidige (digitale) tijdperk.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over ons opleidingsaanbod of heb je vragen? Neem dan contact op:

☎ 088 - 147 41 00

✉ info@beeckestijn.org

Kennis delen

Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges. www.beeckestijn.org

(Dit is een advertorial)