Normal_iso__logo

Ook in 2017 organiseert het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) de Docent van het Jaar verkiezing. Tot 19 januari kunnen instellingen voor het hoger onderwijs een docent nomineren voor Docent van het Jaar 2017. Dit meldt Vereniging Hogescholen.

Het ISO wil met de Docent van het Jaar verkiezing inspirerende docenten en het docentschap in een positief daglicht zetten. Docenten zijn erg belangrijk in het hoger onderwijs en worden geacht flexibel mee te gaan in de steeds veranderende wereld van het onderwijs. Voor de docent die hier het meest inspirerend mee omgaat, is er de Docent van het Jaar verkiezing. 
 
Tot 19 januari 2017 kunnen instellingen voor het hoger onderwijs een docent nomineren voor Docent van het Jaar 2017. Dit kan door via de website van Het ISO een formulier in te vullen. De uitreiking van de prijs is op 1 april aanstaande.
 
In 2016 werd Loes Damhof verkozen tot Docent van het Jaar. Damhof is docente bij de opleiding Communication en Multimedia Design van de Hanzehogeschool Groningen.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids