Logo_finance_in_het_onderwijs

Speciaal voor directies, financiële professionals en bestuurders in de onderwijssector wordt jaarlijks het congres Finance in het Onderwijs georganiseerd. Op het congres op 11 oktober 2016 worden de laatste ontwikkelingen en trends vinnen het onderwijs besproken. Speciaal voor lezers van de Nationale Onderwijsgids ontvangt u 50 euro korting op de deelnameprijs met de kortingscode FOND16-NW50. Bovendien mag uw collega gratis mee!

Hoe maken we onderwijsambities in financieel onzekere tijden waar? Hoe opereer je nog slagvaardiger en garandeert u kwaliteit en continuïteit? En hoe balanceert u tussen onderwijsambities en financiële risico’s? Op deze en andere vragen wordt op het congres antwoord gegeven.

Programma
Onder leiding van dagvoorzitter Marc Otto (Lid College van Bestuur, Deltion College) worden de laatste financieel-economische en maatschappelijke ontwikkelingen in de onderwijsbranche besproken.

Er zijn verschillende keynotes, bijvoorbeeld: 'Balanceren tussen kwaliteit & continuïteit. Hoe risico management u kan ondersteunen' door Leen Paape (Dean Nyenrode Business Universiteit) en 'Leer te leren door Financieel & strategisch scenario plannen' door Sander Oude Luttikhuis van Capax Capital Partners. Verder worden er workshops georganiseerd, zijn er praktijkcases en is er een intervisie debat.

Deelnemen
Wilt u ook bij de zesde editie van Finance in het Onderwijs zijn? Registreer u dan en ontvang 50 euro korting! Werknemers van onderwijsinstellingen (non-profit) betalen met onze kortingscode slechts 245 euro voor twee personen!

Toegangsprijs is inclusief deelname congres, informatiemarkt, lunch, catering en documentatie.
Aanmelden kan via de website met de kortingscode FOND16-NW50 (onder het kopje Kosten 'Ik heb een kortingscode' aanvinken).
Locatie: Het Spant, Bussum
Datum: 11 oktober a.s.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids