Normal_om

Sameh el M., de man die in 2013 een schooldirecteur bijna dodelijk verwondde met een 60 centimeter lange mes, kan nog steeds niet worden berecht vanwege een onafgerond onderzoek. Vlak voor de rechtszaak wisselde de man voor de dertiende keer van advocaat, die vroeg om extra onderzoek naar de verwondingen van de directeur. Dat onderzoek is niet op tijd klaar, meldt het Algemeen Dagblad.

“Het onderzoek is wel door ons uitgezet, maar de resultaten zijn nog niet binnen. Al is het uiteindelijk het gerechtshof dat beslist of een zaak wel of niet doorgaat'', vertelt woordvoerder Thea Tjeerdema van het Openbaar Ministerie (OM).

Sameh el M. stak op 2 april 2013 de directeur neer tijdens een ruzie bij Bureau Leerplicht op het Leerpark. De zoon van de Dordtse vader werd geplaatst op het Drechtster College, een school van zorginstelling Yullius voor speciaal voortgezet onderwijs waar de neergestoken man de baas is. Sameh el M. was het niet eens met deze beslissing.

El M. stak na een verhitte discussie een mes in het been van de directeur, waardoor hij lange tijd arbeidsongeschikt raakte. Door de messteek ontstond er een slagaderlijke bloeding en lopen gaat nog steeds moeilijk. Hij moet namelijk een deel van zijn knieschijf missen en hij heeft last van zenuwpijnen.

© Nationale Onderwijsgids