Normal_leerling_docent_leerkracht

Woensdag 1 oktober wordt weer het evenement 'De Gelukkige Leraar' gehouden voor docenten, onderwijsondersteuners en schoolleiders uit Oost-Nederland. Op het programma staan meer dan twintig workshops en andere activiteiten. Ter gelegenheid van de Onderwijsweek willen de organisatoren onderwijspersoneel eens in het zonnetje zetten en trakteren op een inspireren de middag. Dit meldt de Algemene Onderwijsbond (AOb).

De AOb organiseert de middag samen met Personeelscluster Oost Nederland, Loopbaancentrum Oost Gelderland en CNV Onderwijs. Medewerkers van AOb zullen workshops geven over thema's zoals beroepstrots, mindfulness in de klas, talentvolle kinderen stimuleren, timemanagement, omgaan met werkdruk maar er zijn ook andere activiteiten zoals yoga en de pensioenquiz. Op degelukkigeleraar.nl is het complete aanbod van workshops en activiteiten te vinden.

De AOb heeft sprekers uitgenodigd, waaronder Maurice de Hond als oprichter van de Steve Jobsscholen maar er is ook tijd voor ontspanning met muziek, stoelmassages en ontmoetingen met collega's. Het evenement wordt gehouden in Kulturhus de Rietborgh/basisschool Dynamiek aan de Borgsche Rieten in Terborg vanaf 13.00 uur. Aanmelden kan via degelukkigeleraar.nl.

© Nationale Onderwijsgids