Edu Academy Seminar

MEPPEL – Edu Academy organiseert in 2013 workshops, masterclasses en een seminar voor onderwijsprofessionals. Doel is om belangrijke thema’s die spelen binnen het onderwijs verder uit te diepen en zo docenten, leidinggevenden en ondersteunend personeel van alle mogelijke onderwijsorganisaties wegwijs te maken in een sector die in razend tempo verandert.

Op donderdag 28 februari vindt de jaarlijkse aftrap plaats met een seminar in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Tijdens het seminar geven gerenommeerde sprekers lezingen over tal van onderwerpen. Zo zal Peter Heerschop, bekend van ‘Lieve Marianne’ en cabaretgezelschap NUHR, zijn mening geven over het onderwijs, de onderwijzer én de leerlingen van vandaag.

Maar ook George Parker, Wilfred Rubens (Projectleider Open Universiteit) en Geert Hommes, oprichter van TOM (‘The Other Message’) Institute, zullen acte de présence geven tijdens het seminar. Meer informatie over deze dag valt te lezen op de website van de Edu Academy.

Edu Academy is een initiatief van Edu’Actief uit Meppel, Cedin uit Drachten en de NHL uit Leeuwarden. De drie partners van Edu Academy verzorgen samen de inhoud van de 27 workshops, de 3 masterclasses en het seminar.

Om toegang te krijgen tot alle workshops en masterclasses hoeft u slechts één seat aan te schaffen.
Met de seat heeft u gratis toegang tot het seminar! Seats zijn te verkrijgen via deze link.

Het seminar als gast bezoeken kan natuurlijk ook. Kaarten zijn hier los te verkrijgen.

© Nationale Onderwijsgids / Arend Jan Wonink