Maltha Groep / Study Vision Online

Game-en is de leefwereld van de huidige jongeren. Gebruik deze belevingswereld om studievaardigheden aan te leren en sla zo twee vliegen in één klap. Leren wordt leuker en efficiënter met de juiste studievaardigheden. En de mentor…die kijkt digitaal over je schouder mee.

Leerlingen weten vaak gewoon niet hoe ze efficiënt moeten leren. Dat gaat ook niet vanzelf weten ze bij De Maltha Groep, met al ruim 30 jaar ervaring in studiebegeleiding en kennisoverdracht. Hun nieuwste product, Study Vision Online, biedt uitkomst voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs én hun mentoren. Met Study Vision online leer je hoe je optimaal en efficiënt moet leren en krijgt de mentor een dashboard met veel info over de leerling en de klas.

De studievaardigheden worden aangeleerd in  een game-achtige wereld met proactieve stimuleringsfactoren uit de game industrie. Zelfstandig kan de leerling werken aan de studievaardigheden en methodieken  in het 24/7 web-based trainingsprogramma. De mentor ziet precies wat de leerling doet en hoe de vorderingen gaan. Zo kan de mentor informatie verkrijgen om efficiënt met de leerling te werken en de leerling te begeleiden. Een win-win situatie en een aanwinst voor het gehele Voortgezet Onderwijs!

De leerling identificeert zich met en herkent zich in de game-achtige wereld, net zoals wanneer hij echt aan het game-en is. Dit zorgt voor een optimale en natuurlijke studiegroei voor de leerling, de core-business van De Maltha groep. Studie efficiency leidt tot tijdwinst en dan houdt de leerling ook meer tijd over voor andere dingen. Een mooi voorbeeld hoe de virtuele wereld de realiteit van dienst kan zijn!

© Nationale Onderwijsgids