Normal_happy-mature-student-learning-in-the-classroom-and-2022-10-18-00-53-49-utc

Talentencampus Oss benoemt Martijn Bos als de nieuwe directeur van de organisatie. De Talentencampus maakt het mogelijk voor mensen in het bedrijfsleven om levenslang door te leren. Dit meldt ED.

Nieuw directeur Martijn Bos wil ervoor zorgen de band tussen het onderwijs en bedrijfsleven versterken. Dit wordt veelal gedaan door programma’s en activiteiten die aangeboden worden op locatie.

Voordat Bos de positie als directeur werkte hij al ruim vijf jaar bij de organisatie. Door zijn inzet heet Oss eerder het Unesco-predicaat gekregen, waardoor de stad nu deel is van het Unesco Global Network of Learning Cities. Dit netwerk bestaat uit meer dan driehonderd steden wereldwijd die levenslang leren bevorderen.

Oud-directeur

Bos neemt het stukje over van voormalige directeur Richard van Ommen, die al diverse programma’s heeft ontwikkeld op het gebied van onderwijs, overheid en arbeidsmarkt. Zo heeft hij programma’s als de Talentenbeurs, Jongerenbedrijvendag en learning community’s opgezet. Van Ommen blijft na de switch nog een jaar betrokken om de overgang in goede wegen te leiden.

Door: Nationale Onderwijsgids / Marian van Reesch