Door online leerplatform zijn lessen Special Forces voor iedereen beschikbaar

Bas Kremer en Erik Wegewijs lanceren online platform voor mentale kracht: Special Forces Tussen Je Oren. Op het platform zijn alle belangrijke mentale lessen uit Special Forces VIPS, één van de best bekeken televisieprogramma’s van Videoland, samengebracht. Het platform is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar onzekerheden, doelen, angsten, welzijn en nog veel meer. No-nonsens, on demand en 24/7 beschikbaar. Dat meldt Special Forces Tussen Je Oren

Special Forces Tussen Je Oren is een learning experience platform dat is opgericht door Bas Kremer en Erik Wegewijs. Met een persoonlijk SFTJO-account kunnen leden aan zichzelf werken met behulp van het gedachtegoed van Bas en Erik. In het televisieprogramma Special Forces VIPS worden deelnemers getoetst aan bepaalde normen, zoals dat tijdens een echte special forces opleiding ook gebeurt. De deelnemers ervaren dat ze zowel mentaal als fysiek veel meer in zich hebben dan ze denken. Dit laatste geldt voor heel veel mensen.

Vragen en verzoeken 

Volgens Bas en Erik beschikt namelijk iedereen over ‘Special Forces tussen zijn of haar oren’, maar lukt het mensen vaak niet om ze te vinden en ze te gebruiken “Ze denken dan al snel dat ze daar andere mensen voor nodig hebben, maar van die gedachte gaan we ze afhelpen.” Naar aanleiding van de diverse confronterende en emotionele momenten in de voorgaande seizoenen van het televisieprogramma, kregen Bas en Erik enorm veel vragen en verzoeken van kijkers die door hen gecoacht en begeleid willen worden. Special Forces Tussen Je Oren is hun antwoord op deze verzoeken.

Mentale kracht vergroten 

Het platform is geschikt voor iedereen die aan de slag wil met persoonlijke groei en veerkracht. Het doel is om de mentale kracht van zo veel mogelijk mensen te vergroten en het welzijn en de veerkracht in de samenleving te versterken. “Je hoeft immers geen VIP te zijn om het beste uit jezelf te halen en toegang te krijgen tot jouw ‘speciale krachten,” aldus Bas en Erik.

“Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen Aandachtiger, Autonomer en Adaptiever te maken. Hoe meer verandering er plaatsvindt, hoe noodzakelijker het is dat je jezelf kunt aanpassen. Wat hier allemaal voor nodig is, zit al in je. Wij leveren de inzichten en de tools, jij haalt het eruit!” 

Door: Nationale Onderwijsgids