Uniek concert van K's Choice met groot LHBTQIA+ koor in Utrecht

What You See Festival viert dit jaar de vijfde editie! Van 17 t/m 20 november nodigt dit festival over gender en identiteit bezoekers met het thema 'My Body, My Protest' uit hun persoonlijke manieren van activisme te onderzoeken. Het eerste programma-onderdeel is al bekend. Op zaterdag 19 november zie je in de Stadsschouwburg Utrecht een uniek concert met K's Choice en 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ community. Dat meldt het What You See Festival. 

Verwacht deze avond een uniek concert van de Vlaamse band K’s Choice en een gezelschap van maar liefst 100 zangliefhebbers. K's Choice brak in de jaren ’90 door met rauwe, melancholische muziek, waaronder hits als Not an Addict en Believe. Nu brengen ze hun songs naar Utrecht. En ze komen niet alleen! Een groots koor bestaande uit een mix van mensen uit onder andere de LGBTQIA+ community staat de band bij. Een niet te missen belevenis. 

Kracht van diversiteit 

"Het is belangrijk om te laten zien hoe kleurrijk en divers de stad Utrecht en Nederland is. Want representatie telt. Zeker in deze tijden van polarisatie. Ik ben er enorm trots op dat K’s Choice tijdens What You See Festival samen met een enorm koor uit de LHBTQIA+ community komt optreden. Hiermee laten we de stad zien wat de kracht van diversiteit is“, aldus Vincent Wijlhuizen, directeur van What You See Festival.

Door: Nationale Onderwijsgids