Ronald McDonald Kinderfonds e-learning nu te volgen

De geaccrediteerde e-learning van het Ronald McDonald Kinderfonds over Family Centered Care is vanaf vandaag te volgen. Deze e-learning met als thema ‘geboorte, leven en verlies’ is gebaseerd op het Kinderfonds FCC Symposium van 10 december 2021. De nascholing is voor (kinder)verpleegkundigen of andere zorgprofessionals die met kinderen en ouders werken. Dat meldt het Ronald McDonald Kinderfonds.

In de e-learning delen sprekers en ervaringsdeskundigen hun inspirerende inzichten en impactvolle ervaringen. De vraag die in elke sessie centraal staat is: hoe kunnen zorgprofessionals tijdens elke levensfase het verschil maken voor ouders en hun zieke kind vanuit Family Centered Care?   

Eigen tijd en tempo

 De e-learning is in eigen tijd en tempo te volgen. Accreditatie is met 5 punten verleend door Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals, Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA), Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) en Nederlandse Beroepsvereniging voor de Kraamzorg (NBvk). 

Collegekaart 

Wil je de e-learning volgen? Schrijf je in via kinderfondssymposium.nl. Kosten zijn 25,- euro incl. btw.  Ben je student? Stuur een kopie van je collegekaart naar Monique de Brabander via m.debrabander@kinderfonds.nl en je ontvangt een code voor gratis deelname. 

Het jaarlijkse Kinderfonds FCC Symposium is een initiatief van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het werd eind 2021 voor de zesde keer - digitaal - georganiseerd. De volgende editie van het Kinderfonds FCC Symposium is 16 december 2022. 

Door: Nationale Onderwijsgids