Boek Amalia, geschreven door Claudia de Breij, weer bovenaan bestsellerlijst

Amalia, geschreven door Claudia de Breij, staat opnieuw op de eerste plaats in de Bestseller 60 van Stichting CPNB. De biografie over de recent 18 jaar geworden prinses Amalia staat inmiddels al zes weken achtereen bovenaan de lijst.

In het boek vertelt Amalia in de aanloop naar haar 18e verjaardag over haar leven als troonopvolger. In het boek komt het liefdesleven van de prinses aan bod, praat ze over psychische gezondheid en blikt ze vooruit op haar tijd als koningin.

Wisseling nummers twee en drie 

De nummers twee en drie op de lijst zijn deze week omgewisseld. Vorige week stond het boek De jongen, de mol de vos en het paard op de derde plek, nu bekleedt het boek van Charlie Mackesy de tweede plek op de lijst. Ik ga leven van Lale Gül staat daardoor op de derde plek.

Formule 1

Deze week staan er twee nieuwe titels over de Formule 1 in de Bestseller 60. Het boek Formule Max van Erwin Jaeggi en Ronald Vording is binnengekomen op een tiende plaats. Max wereldkampioen van Koen Vergeer moet het doen met een elfde plaats. Het boek Zo werkt de Formule 1 - de 2022 editie van OIav Mol en Erik Houben stijgt naar de zevende plek. Vorige week stond het boek op de zestiende plaats in de lijst. Het boek Max Verstappen, geschreven door James Gray, zakt van de negende naar de dertiende plaats.

Door: ANP