OnderwijsInzicht: online congres over onderwijs en ICT dit jaar op 15 januari

Op vrijdag 15 januari vindt OnderwijsInzicht, het jaarlijkse congres over onderwijs en ICT in primair en voortgezet onderwijs, plaats. Dit jaar is het congres volledig online georganiseerd. Aanmelden kan tot en met donderdag 14 januari, 13.00 uur. Dit meldt OnderwijsInzicht.

OnderwijsInzicht is een congres voor schoolbestuurders, schoolleiders en ICT-verantwoordelijken in het primair en voortgezet onderwijs. Onderwijsadviseurs, leveranciers en andere geïnteresseerden zijn echter ook welkom.

Flexibilisering in het onderwijs

Dit jaar draait het congres om het thema ‘flexibilisering in het onderwijs’. Flexibel en hybride onderwijs staan door de coronacrisis volop in de aandacht, met een focus op ICT. Welke oplossingen en ervaringen zijn er in 2020 opgedaan? Wat werkt wel of juist niet, en wat moet er beter georganiseerd worden? Deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens het congres. Deelnemers kunnen kiezen voor colleges en sessies die hen interessant lijken en kunnen in discussie gaan met sprekers of andere deelnemers.

Het congres vindt plaats op vrijdag 15 januari van 9.00 tot 12.30 uur. Aanmelden kan via de website van OnderwijsInzicht.

Door: Nationale Onderwijsgids