Onderwijsinspectie organiseert congres staat van het onderwijs 2020

Woensdag 22 april 2020 organiseert de Onderwijsinspectie weer het jaarlijkse congres De Staat van het Onderwijs. De bevindingen uit het gelijknamige rapport worden gepresenteerd en de aanwezigen gaan hierover met elkaar in gesprek. Dit meldt de Onderwijsinspectie.

De dag start met de overhandiging van het rapport De Staat van het Onderwijs aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarna volgen diverse sessies. Aanwezigen kunnen in dialoog gaan over de bevindingen uit De Staat van het Onderwijs.
 
Het congres is bedoeld voor leraren, leerlingen, schoolleiders, schoolbestuurders, beleidsmakers en andere betrokkenen zonder commercieel oogmerk.
 
Verschillende organisaties in het onderwijs grijpen het congres aan om hun eigen 'staat van ...' te publiceren. Zo was er vorig jaar onder andere een Staat van de Schoolleider, de Ouder, de Leraar en de Samenwerkingsverbanden.
 
Het congres vindt plaats op woensdag 22 april 2020 van 10.00 tot 17.00 uur in Congrescentrum Johan Cruijff ArenA, Amsterdam. Inschrijven voor het congres kan via deze link.
 
Door: Nationale Onderwijsgids