Normal_handen_schudden_samenwerking

Op donderdag 23 januari 2020 van 15.00 – 16.30 uur organiseert Communicatie Compagnie een  informatiebijeenkomst over samenwerkend leren in een netwerk. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden handvatten geboden voor het opzetten en inrichten van een lerend netwerk. Dit meldt Communicatie Compagnie.

De focus ligt op de vraag ‘Hoe zet je een lerend netwerk op en wat heb je eraan?’ Op deze manier worden professionals gestimuleerd van en met elkaar te leren en zich te blijven ontwikkelen.
 

Waarom een Leven Lang Ontwikkelen?

Nederland is een kenniseconomie en loopt voorop. De kernvraag is hoe Nederland daarin voorop blijft lopen, op een manier dat iedereen mee kan doen. Deze vraag stelde Mariëtte Hamer, voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER). Het antwoord gaf zij ook: "De sleutel tot een leven lang ontwikkelen ben jij! De doorbraak zit hem in een sterke leercultuur in de praktijk vorm te geven."
 
In onze bijeenkomst wordt dit onder de aandacht gebracht. Hoe werk je aan een sterke leercultuur in jouw organisatie? Dat kan op verschillende manieren. Een geschikte methode om het thema Leven Lang Ontwikkelen op de professionaliseringsagenda te zetten én te houden is in de vorm van een lerend netwerk. 
 
De sessie vindt op 23 januari plaats aan Linie 578, 7325 DZ Apeldoorn. De bijeenkomst is gratis, graag even aanmelden. Meer informatie is hier te vinden. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids