Logo_logo__cvte__college_voor_toetsen_en_examens

Nadat in november 2018 alle afnames van de Staatsexamens Nt2 zijn stilgelegd, zijn in januari de afnames hervat voor de kandidaten die zich in het najaar hadden aangemeld. Voor deze groep kandidaten heeft het College voor Toetsen en Examens een compleet Programma I en Programma II gepland. Daarnaast vinden er tot 1 augustus nog 3 complete examens voor Programma I en II plaats. Dit meldt CvTE.

Vanaf vandaag, 26 maart 2019, is het voor nieuwe kandidaten mogelijk om aan te melden voor Programma II. Aanstaande vrijdag 29 maart is ook aanmelden voor Programma I weer mogelijk.
 
Aanmelden is eerst alleen mogelijk voor de examens in mei (aanmelden voor Luisteren II op 11 juni is al wel mogelijk). Als de eerste reeks is volgeboekt, is het mogelijk om voor afnames in juni en juli aan te melden. Meer informatie over aanmelden en de verschillende programma’s wordt op de websites www.duo.nl en www.staatsexamensnt2.nl geplaatst.
 
De kandidaten ontvangen de uitslag ongeveer 5 weken na afname. Voor Programma II zijn de uitslagen van de examens in juli vóór 1 september bekend. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids