Normal_studenten_college

Op dinsdag 25 september 2018 is onderwijskunstenaar Sjef Drummen te gast bij HAN Educatie Collegetour. Studenten van de Faculteit Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) bevragen Drummen op zijn visie er ervaringen op het gebied van de pedagogische rol van de leraar. Dit meldt de HAN.

Sjef Drummen

Het overkoepelende thema van de HAN Educatie Collegetours is dit studiejaar ‘innovatie van onderwijs’. Dat is dan ook de reden waarom Sjef Drummen - co-founder van vernieuwingsschool Agora- de juiste gast is om de aftrap te geven. Als directielid van Niekée/Agora Roermond is Drummen de verpersoonlijking van de nieuwe leerroute Agora; een nieuw onderwijsmodel dat volledig andere uitgangspunten neemt ten aanzien van onderwijs en het kind daarin volledig centraal stelt.
 

HAN Educatie Collegetour

De HAN Educatie Collegetour is een serie van evenementen waarbij een inspirerende vertegenwoordiger van het onderwijs in gesprek gaat met studenten van de lerarenopleidingen, docentopleiders of leraren van middelbare scholen en basisscholen uit de brede regio. Alle edities van HAN Educatie Collegetour zijn niet alleen voor maar ook door studenten georganiseerd. 
 
De Educatie Collegetour met Sjef Drummen vindt plaats op dinsdag 25 september in het I/O-gebouw van de Faculteit Educatie op de HAN Campus in Nijmegen, Kapittelweg 35. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden via www.han.nl/educatiecollegetour. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids