Normal_j

Op woensdag 5 september start het nieuwe seizoen van het Onderwijsmuseum met een inspirerende lezing van Patrick van der Duin, directeur stichting Toekomstbeeld der Techniek over de toekomst van onderwijs. Ook wordt de documentaire 'Het eeuwige leren. Over leren, technologie en de toekomst' vertoond. Dit meldt het Onderwijsmuseum.

Nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de 3d-printer, de Internet of Things en robotica zorgen ervoor dat onze toekomst onzeker is. Printen we in de toekomst alles gewoon thuis? Zijn al onze gloeilampen dan verbonden met het Internet? En is het over 20 jaar doodnormaal om een robot als collega te hebben?
 
Naast de ontwikkelingen en het toekomstbeeld die Van der Duin deze avond zal schetsen, wordt er op 5 september ook een documentaire vertoond: 'Het eeuwige leren. Over leren, technologie en de toekomst'. De lezing wordt gehouden in het kader van de tentoonstelling School van de toekomst die momenteel te zien is in het Nationaal Onderwijsmuseum. 
 
De start van het nieuwe seizoen vindt plaats op woensdag 5 september 2018 van 19.30 tot en met 21.30 uur. De kosten bedragen 7,50 euro, vrienden betalen 5 euro. Aanmelden voor deze avond kan via deze link
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids