Logo_not2019

Tot 1 oktober 2018 kunnen exposanten van de onderwijsbeurs NOT 2019 producten en diensten insturen voor de NOT Innovatie Award & Route. Het gaat om innovaties die na 1 februari 2017 in het onderwijs zijn gelanceerd. De NOT is de tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals in de kinderopvang en het primair en voortgezet onderwijs en mbo. Dit meldt de Jaarbeurs.

De inzendingen worden door een onafhankelijke jury getoetst op de mate van verbetering voor het onderwijs, de voordelen voor de doelgroep, bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid in de klas. De genomineerden ontvangen na 15 oktober bericht. De uitreiking van de jury- en publieksprijs is op de eerste beursdag van de NOT.

De jury staat onder voorzitterschap van Andrew Niemeijer, leraar Engels en vice-voorzitter van de LerarenKamer. De andere juryleden zijn leraar van het Jaar 2017.

De Nationale Onderwijstentoonstelling is het grootste event voor onderwijzend Nederland. Met veel vernieuwingen voor de 2019-editie. Van Programmeerplein tot een Future Lab. Van de Onderwijsacademie tot de Onderwijs Mancave. NOT 2019, de sleutel voor beter onderwijs, wordt van 22 tot en met 26 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. In 2017 werd de beurs bezocht door bijna 40 duizend professionals uit het onderwijs.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids