Normal_filosoof_gert_biesta_hh

Op donderdag 7 juni 2018 is onderwijspedagoog en bijzonder hoogleraar Educatie Gert Biesta te gast bij de vierde editie van HAN Educatie Collegetour. Studenten van de Faculteit Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) bevragen Biesta op zijn visie en ervaringen op het gebied van de pedagogische rol van de leraar. Dit meldt de HAN.

Gert Biesta is bijzonder hoogleraar ‘Pedagogische dimensies van onderwijs, opleiding en vorming’ aan de Universiteit voor Humanistiek. Ook is hij onderwijspedagoog en hoogleraar Educatie aan de Brunel Universiteit London en geassocieerd lid van de Onderwijsraad in Nederland. Biesta is internationaal erkend specialist op het gebied van pedagogiek. Studenten van de lerarenopleidingen van de HAN bevragen Biesta in deze Educatie Collegetour op 7 juni op zijn kennis én visie.
 
De Educatie Collegetour is een serie van evenementen waarbij een inspirerende vertegenwoordiger van het onderwijs in gesprek gaat met leraren in opleiding, docentopleiders of docenten uit het werkveld van HAN Faculteit Educatie. Eerdere edities met Meester Bart, Luc Stevens en Erik Scherder, trokken volle zalen en de studenten raakten niet uitgevraagd.
 
De HAN Educatie Collegetour met Gert Biesta vindt plaats op donderdag 7 juni in het I/O-gebouw van de Faculteit Educatie op de HAN Campus in Nijmegen, Kapittelweg 35. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden via https://specials.han.nl/themasites/educatie-collegetour/aanmelden/ (vol = vol). 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids