Normal_ouderenzorg_mantelzorg_rolstoel_bejaarde_oudere_verpleging_verpleegster

Uiterlijk half april 2018 gaat naar verwachting de eerste subsidieronde voor het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd open. ZonMw organiseert op 25 april een bijeenkomst met alle informatie over het programma en de subsidiemogelijkheden. De inschrijving voor de informatiebijeenkomst is nu geopend. Dit meldt ZonMw.

Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd

Het ministerie van volksgezondheid heeft ZonMw gevraagd om een Actieprogramma op te zetten om te experimenteren met het organiseren en uitvoeren van de maatschappelijke diensttijd. Met het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd bevorderen we dat iedere jongere de mogelijkheid krijgt om via maatschappelijke activiteiten bij te dragen aan een sterke samenleving. Daarbij krijgen jongeren ruimte, waardering en ondersteuning om zichzelf te ontplooien en talenten te ontwikkelen. En organisaties krijgen ruimte en ondersteuning in het ontwikkelen van aanvullende en nieuwe activiteiten van en met de talenten van jongeren.

De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag voor de eerste ronde is gepland op dinsdag 22 mei 2018 om 12.00 uur.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst lichten we de subsidieoproep en de begroting toe en beantwoorden we uw vragen. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor (potentiële) subsidieaanvragers. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 april van 9.30 tot 12.30 uur in Den Haag (inloop vanaf 9.00 uur).

Deelname aan de informatiebijeenkomst is gratis, maar inschrijven is verplicht. U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar amd@zonmw.nl met uw naam, contactgegevens en naam van uw organisatie. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids