Normal_engels_taal_woordenboek_studeren_meisje

Gaat vroeg Engels leren niet ten koste van de Nederlandse taal? Krijgen kinderen meer echt meer internationaal bewustzijn mee door Engels te leren? Op vrijdag 23 maart komen ruim 400 basisschoolleerkrachten en directeuren bij elkaar in Nieuwegein om hun onderwijs op het gebied van vroeg Engels en wereldburgerschap te verbeteren. Dit meldt Nuffic.

‘English for All’ is de conferentie over internationalisering op de basisschool. Deze editie staat in het teken van Engels en wereldburgerschap als voorbereiding op de toekomst, voor alle leerlingen, van groep 1 tot en met 8.

Wij verwelkomen ongeveer 400 basisschoolleerkrachten en directeuren die hun onderwijs op het gebied van vroeg Engels en/of wereldburgerschap willen verbeteren. Het zijn beide hele actuele thema’s waar de ontwikkelteams van curriculum.nu, die op 8 maart van start zijn gegaan, ook mee aan de slag gaan.

Veertig workshops

De conferentie biedt veel verdieping en praktische tips voor de deelnemers: is er een ruim aanbod van bijna veertig workshops. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld meer leren over starten met vroeg vreemdetalenonderwijs (vvto), interactieve activiteiten voor in de klas, wereldburgerschap, meertalige kinderen en storytelling.

Meer informatie op www.nuffic.nl/conferentie-english-for-all

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids