Normal_gym__sport__leerling__turnen__beweging__springen

Hoe kun je het bewegende kind nog meer centraal stellen, hun individuele behoefte in kaart brengen en hen op maat bedienen? HAN Sport en Bewegen en het Lectoraat Herkennen en Ontwikkelen van Sporttalent organiseren in samenwerking met KC Sport een inspiratiemiddag op woensdag 7 maart op het Montessori College in Nijmegen. De titel van deze inspiratiemiddag luidt: Symposium ‘Beweegniveau herkend: oog voor excellentie.’ Dit meldt Gezonde School.

Elk kind verdient aandacht, ook in het bewegingsonderwijs. Maar wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk waarin verschillende stakeholders zoals vakdocenten, sportservices en schoolbesturen zich verantwoordelijk voelen om kinderen beter te leren bewegen? Tijdens deze middag leer je en ga je ervaren met welke instrumenten en programma’s je het beweegniveau van kinderen kunt herkennen en ontwikkelen en welke mogelijkheden dit biedt voor jouw dagelijkse praktijk.

Meer informatie en een aanmeldformulier vind je op de website van HAN Sport en bewegen. Of op de Facebook-pagina Symposium Beweegniveau erkend: oog voor excellentie

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids