Logo_logo_beeckestijn

Vind je dat het tijd wordt voor de volgende stap in je carrière? Volg een opleiding bij Beeckestijn Business School! Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie en customer management professionals.

Wil jij een stap verder maken in je carrière, maar je weet niet zo goed hoe? Beeckestijn biedt opleidingen en trainingen in verschillende vakgebieden: online marketing, online communicatie en customer management. Beeckestijn biedt naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten.

Doel van Beeckestijn is het ontwikkelen en aanbieden van kortdurende hoogwaardige opleidingen waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden ingezet.Wil je kennismaken met Beeckestijn Business School? Graag! Beeckestijn vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die optimaal aansluit bij je kennisbehoefte, carrièrewensen en persoonlijke situatie.

Proefcollege

Tijdens een proefcollege op locatie of via webinar wordt kort stilgestaan bij de trends en ontwikkelingen van het vakgebied en geven we je een goede inhoudelijke indruk van de opleiding. Onderwerpen als het resultaat van de opleiding, de college-onderwerpen, studiebelasting et cetera komen uitgebreid aan de orde.

Persoonlijk adviesgesprek

Tijdens een persoonlijk één-op-één adviesgesprek met één van onze kerndocenten nemen we uitgebreid de tijd om jouw opleidingsmogelijkheden bij Beeckestijn te bespreken. Aan de hand van jouw carrièrewensen, achtergrond en leerdoelen kijken we welke opleiding voor jou geschikt is en komen we tot een opleidingsadvies.Voor meer informatie over proefcolleges en contact met onze studie-adviseurs kun je terecht op onze website: www.beeckestijn.org.

(Dit is een advertorial)