Normal_hotel_kamer

Voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event vond afgelopen woensdag Future Hotello plaats in RAI Amsterdam. Met bijna 300 studenten en 29 partnerbedrijven was deze vijfde editie een groot succes. Tijdens dit evenement voor studenten en pas afgestudeerden van Nederlandse Hotel Management scholen wordt de verbinding gemaakt tussen de opleiding en bedrijven in de gastvrijheidsbranche. Dit meldt HotelloTOP.

Future Hotello is een initiatief van HotelloTOP, het netwerkplatform voor alumni van de Nederlands Hotel Management Scholen, in samenwerking met de studentverenigingen Io Vivat, Xenia, Amphitryon, La Confrérie en Comitas. Door het interactieve programma krijgen de studenten de mogelijkheid om op een informele manier in contact te komen met verschillende vertegenwoordigers vanuit de hospitality industrie.

Future Hotello stond in het teken van het thema ‘To Infinity and Beyond’. Na de opening hebben de deelnemers twee workshops gevolgd. Waaronder Reversed Interviews, waarbij de partners van Future Hotello moesten de studenten overtuigen waarom hun bedrijf onderscheidend is, en Personal Mapping, verzorgd door FNV Horeca, waarin de persoonlijke ontwikkeling centraal stond. Keynote spreker Erik van den Bergh van INFINITY Hotel & Conference Resort Munchen inspireerde de studenten met zijn verhaal over het bereiken van je doelen en werken in de hospitality industrie.

Aan het einde van het programma maakte de HotelloTOP Adviesraad bekend dat Jorn Heikens van Stenden University of Applied Sciences is verkozen tot Talent of the Year 2018; een aanstormend talent die als Young Professional al erkend wordt als een echte Hotello. Mede door zijn enthousiaste video-pitch over wat hij doet om te groeien in zijn studie en nevenactiviteiten en het volgen van zijn dromen, won Jorn deze award met 37 procent van de stemmen.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids