Normal_download__1_

Op donderdag 22 februari 2018 is emeritus professor Erik Scherder te gast bij de derde editie van Educatie Collegetour. Studenten van de Faculteit Educatie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) bevragen Scherder op zijn visie er ervaringen op het gebied van de pedagogische rol van de leraar. Dit meldt de HAN.

Erik Scherder, bekend van De Wereld Draait Door en de Universiteit van Nederland, is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs en is expert op het gebied van thema’s zoals brein en breinonderhoud, de werking van muziek op het brein, de werking van het geheugen. Studenten van de lerarenopleidingen van de HAN vragen Scherder in deze Educatie Collegetour op 22  februari over zijn kennis én visie.
 
De Educatie Collegetour is een serie van evenementen waarbij een inspirerende vertegenwoordiger van het onderwijs in gesprek gaat met leraren in opleiding, docentopleiders of docenten uit het werkveld van HAN Faculteit Educatie. De eerste editie met Meester Bart en de tweede editie met Luc Stevens, trokken volle zalen en de studenten raakten niet uitgevraagd.
 
De Educatie Collegetour met Erik Scherder vindt plaats op donderdag 22 februari in het I/O-gebouw van de Faculteit Educatie op de HAN Campus in Nijmegen, Kapittelweg 35. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden via www.han.nl/educatiecollegetour.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids