Normal_dehollandronaldvandenheerik

Vanaf 15 november 2017 is de Raad van Toezicht van het Nationaal Onderwijsmuseum uitgebreid met vier nieuwe leden. Zij vullen de positie op van de leden die wegens het beëindigen van hun zittingstermijn al eerder afscheid namen. Dit meldt het Nationaal Onderwijsmuseum.

De Raad van Toezicht van het museum heeft als voorzitter Toine Maes en als lid Bert Boer. Daarbij sluit mevr. Annet Kil aan, directeur van de Onderwijscoöperatie. Ook mevr. Fauzia Mahomed Radja treedt toe tot de Raad van Toezicht. Zij is directeur en oprichter van FM Consultancy, adviesbureau op het gebied van strategisch management en bestuurslid bij VNO-NCW West VrouwenNetwerk. Dhr. Léon Peeters, gespecialiseerd arbeidsrecht- en pensioenadvocaat bij Ten Holter/Noordam advocaten uit Dordrecht en dhr. Peter Vrancken, voorzitter van het College van Bestuur van het ROC Da Vinci College in Dordrecht complementeren de Raad.
 
Directeur Tijs van Ruiten over de vernieuwde Raad van Toezicht: “Ik ben blij dat de Raad zich heeft kunnen versterken met deze mensen. Een fantastische mix, waarin een mooie vertegenwoordiging vanuit het brede onderwijsveld, bedrijfsleven en beroepsopleiding wordt afgewisseld met landelijke uitstraling en een goede regionale inbedding. Het blijft altijd moeilijk om de opengevallen plaatsen in een sterke Raad van Toezicht goed op te vullen zodat de continuïteit maar ook de ambitie gewaarborgd blijft. Wij zijn heel verheugd dat deze mensen voor het Nationaal Onderwijsmuseum gekozen hebben.” 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids