Normal_vrouwen__opleiding__college__cursus__hoger_onderwijs__hbo__uni

Op 8 september aanstaande vindt er in Den Haag een masterclass over regionale samenwerking in het onderwijs plaats. De masterclass wordt georganiseerd door De Onderwijsraad. Marcel Boogers, hoogleraar Innovatie en Regionaal bestuur aan de Universiteit Twente, verzorgt de masterclass. Dat meldt de Onderwijsraad.

Boogers gaat het voornamelijk hebben over de succes- en faalfactoren van regionale samenwerking op het gebied van onderwijs. Het belang van een goede wisselwerking tussen strategie (visie op de bijdrage van onderwijs aan regionale ontwikkelingen), samenleving (culturele identiteiten, ruimtelijke bewegingspatronen) en structuur (formele en informele samenwerkingsafspraken) staat daarbij voorop.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de  bijzondere masterclass bij te wonen. Aanmelden kan nog tot 1 september door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@onderwijsraad.nl onder vermelding van ‘Masterclass’. Deelnemers wordt  verzocht hun naam, (organisatie) en contactgegevens te vermelden. Mochten er te veel aanmeldingen zijn ontvangen voor de bijeenkomst, dan geldt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt'. Deelnemers krijgen na hun aanmelding bericht of hun deelname definitief is.

De masterclass vindt plaats in het gebouw van het Nationaal Archief in Den Haag, aan de Prins Willem Alexanderhof 20. De bijeenkomst begint om 13.30 en zal tot circa 15.00 uur duren. Vanaf 13.15 kunnen deelnemers worden ontvangen. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids