Logo__cid_image002_jpg_01d2eb4c

De wereldvermaarde Finse hoogleraar Yrjö Engeström is één van de grote denkers op het gebied van leren en organiseren. KPC Groep haalt Engeström op 9 oktober naar Nederland! Wilt u naar ‘the next level’ op het gebied van leren en professionaliseren? Deze conferentie geeft u niet alleen voor weken stof tot nadenken. Ook gaat u hands-on aan de slag met problemen uit uw onderwijs- en organisatiepraktijk.

Tijdens de conferentie neemt Yrjö Engeström u mee in zijn activiteitensysteemmodel en welke inzichten dit oplevert voor de ontwikkeling van uw school tot lerende organisatie. Ook vinden workshops plaats verdeeld over verschillende rondes begeleid door diverse experts. Thema’s zijn onder meer samen bouwen aan professionele ruimte, expansief leren, teamontwikkeling, leren met slimme tools en 'boundary crossing binnen en tussen organisaties.

Na de plenaire presentatie van Engeström start een ‘collegetour’. Bestuurders en managers, teacher leaders, onderzoekers en interne adviseurs van onderwijsorganisaties gaan in gesprek met Engeström. In aparte sessies, verdeeld over drie rondes, kunt u al uw vragen stellen.

Deze conferentie vindt plaats op 9 oktober 2017, duurt van 9.00 tot 17.00 uur en wordt verzorgd door Ton Bruining, Tom Koot en andere collega's. De deelnemerskosten bedragen € 225,00 voor leden en € 275,00 voor niet-leden van de Vereniging Onderwijs Research.

Kij op www.lerenvanmorgen.nl voor meer informatie.

(Dit is een advertorial)