Normal_wetenschap__onderzoek__innovatie

Donderdag 15 juni wordt voor de tweede keer Het Grootste Kennisfestival van Nederland in het Havenkwartier Deventer georganiseerd. ‘Klaar voor de toekomst’ is het thema. Met 2250 deelnemers was het festival 6 weken voor tijd al uitverkocht. Dit meldt Regio Academie BV.

Met meer dan 75 sprekers, sessies, workshops en 18 muziekoptredens is het programma van het Kennisfestival weer bomvol. De inhoud van een groot congres, in de sfeer van een muziekfestival. Het programma start om 13.00 uur met een aftrap door NRC columniste Japke-d. Bouma waarna op meer dan 15 podia het festival echt losbarst. Onder andere Yuri van Geest, Arend Ardon, Jos de Blok, Bas Kodden en Marinka Lipsius beklimmen een van de twee hoofdpodia. 
 
De hele dag staat in het teken van de zoektocht naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Voor het onderwijs is onder andere Cris Zomerdijk aanwezig. Hij presenteert een praktijkcasus over vernieuwing in het zorgonderwijs in de Achterhoek. 
 
Het festival is uitverkocht, maar via livestram voor iedereen nog te volgen. Het hele programma is te vinden op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl.  
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids