Normal_fotonummereen

Kinderen Goedgekeurd, het nationaal cultuurplatform voor en door kinderen, start officieel in Nederland. Met als spectaculaire aftrap een gloednieuwe show met kinderen, waarvoor jonge podiumtalenten zich kunnen inschrijven. Dit meldt Kinderen Goedgekeurd.

Na België start Kinderen Goedgekeurd vandaag in Nederland met muziekateliers en muzikale workshops voor kinderen. Dankzij het succes van onder meer het Nationaal Muziektheater, schoolvoorstellingen en vele musicals is een uitbreiding naar Nederland een logische nieuwe stap. En dat is goed nieuws voor de muzikale en talentvolle Nederlandse kinderen.
 
De eerste activiteit is de Kinderen Goedgekeurd musical ‘2gather’. Er zal onder andere dancemuziek van Tiësto en Armin van Buuren te beluisteren zijn. Het zullen nieuwe bewerkingen zijn voor een 200 koppig meerstemmig kinderkoor en dansers die onder professionele begeleiding zingen, acteren, dansen en musiceren. Het wordt een spetterende muziekshow waaraan elke jongere uit Nederland kan meedoen.
 
Kinderen Goedgekeurd is een Nederlands cultuurplatform voor en door kinderen. Het cultuurplatform brengt leuke schoolvoorstellingen, musicals en meer. Er is onder andere opgetreden voor prinses Laurentien en de Belgische koningin Mathilde.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids