Normal_studenten_conferentie_congres

Op 21 juni 2017 wordt de conferentie 'Anders doen denken in het onderwijs' georganiseerd aan de Universiteit Wageningen. Tijdens de conferentie wordt geprobeerd een antwoord te vinden op de vraag: hoe begeleid je (leer)loopbanen van scholieren, studenten, opleiders én managers optimaal? Dit meldt Open Universiteit.

De arbeidsmarkt verandert, en het onderwijs moet mee veranderen om te kunnen blijven aansluiten op de maatschappij. Tijdens de conferentie 'Anders doen denken in het onderwijs' gaan vernieuwers in het onderwijs in gesprek over anders denken in het onderwijs. Er worden diverse lezingen gegeven doro onder andere prof.dr. Jelle Jolles, prof.dr. Rob Martens, journalist Anja Vink en cabaretier Ivo Mijland. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende workshops waarin zij uitgedaagd worden om anders te denken en te doen op het gebied van de eigen loopbaan, begeleiden van jongeren en werknemers, samenwerking, ict en innovatie van onderwijs.
 
De conferentie richt zich op docenten, loopbaanbegeleiders, en (HR)managers uit het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger beroepsonderwijs. Het volledige programma is te vinden op www.leerloopbanen.nl.
 
De conferentie vindt plaats op woensdag 21 juni van 9.00 uur tot en met 16.30 uur aan de Universiteit Wageningen. De kosten bedragen 95 euro per persoon.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids