Normal_radboud_universiteit_logo

Op donderdag 9 februari vindt het symposium 'Gelijk oversteken - van vwo naar universiteit' plaats. Dit symposium, een initiatief van de Radboud Universiteit, wil onderzoeken hoe de overgang van voorgezet onderwijs naar wetenschappelijk onderwijs verbeterd kan worden. Dit meldt Radboud Universiteit.

Tijdens het symposium staan vragen centraal zoals: hoe kunnen we samen zorgen voor een betere aansluiting tussen het voortgezet onderwijs en het wetenschappelijk onderwijs? Waar beginnen we? Verschillende sprekers zullen hierover van gedachten wisselen. Ook wordt tijdens het symposium de publicatie Gelijk oversteken - van vwo naar universiteit aan minister Bussemaker van Onderwijs aangeboden. 
 
Het symposium Gelijk oversteken – van vwo naar universiteit wordt gehouden op donderdag 9 februari van 12.15 uur tot en met 17.15 op de Campus van de Radboud Universiteit. Het is bedoeld voor docenten en betrokkenen uit zowel het voortgezet onderwijs als het wetenschappelijk onderwijs. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van de Radboud Universiteit.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids