Normal_hogeschool_windesheim

Het verkiezingsfestival ‘Party & Politics’ op 15 februari bij hogeschool Windesheim wil laten zien dat politiek ook fun kan zijn. Met naast een interview met minister Dijsselbloem van Financiën ook een politieke pubquiz en een stand-up comedian. Dit meldt Windesheim.

Maximaal vijftien teams van drie jongeren strijden om de titel ´Beste democratiekenners van Zwolle en omgeving´. De pubquiz staat onder leiding van Marcel Hulspas, hoofdredacteur van de hogeschoolkrant Win´.

Om 18.00 uur wordt Jeroen Dijsselbloem (PvdA) geïnterviewd in een special van Uitgelicht, een programma van de opleiding Journalistiek volgens het succesvolle format van College Tour. Aanwezigen krijgen de kans om vragen te stellen aan de minister.

Bob MacLaren, bekend van het Comedy Café in Amsterdam, sluit het festival om 20.15 uur af met een humoristische kijk op politiek Nederland en de aankomende verkiezingen. Bob is een Nieuw-Zeelander die al 20 jaar in Nederland woont en de Nederlandse samenleving dus letterlijk van binnen én van buiten kent.

Het Verkiezingsfestival is op woensdag 15 februari bij Windesheim (gebouw X), Campus 2-6 in Zwolle. Het programma loopt van 16.00 uur tot 20.30 en is gratis toegankelijk voor iedereen.
Het volledige programma en een overzicht van alle gasten staat op www.windesheim.nl/verkiezingsfestival. Het verkiezingsfestival wordt georganiseerd door Windesheim in Dialoog in samenwerking met studenten Journalistiek en politieke jongerenorganisaties.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids